Du kan skrive til migpeterkaer@nosuchagency.dk, eller ringe til mig på 78 76 66 66. Jeg foretrækker at du skriver til mig, da det som regel gør det nemmere for mig at hjælpe – du er dog altid velkommen til at ringe og tale med mig.

Hvis det er muligt for mig, så svarer jeg på e-mails stort set med det samme. Jeg kan også finde på at svare både om aftenen og i weekenden, hvis jeg alligevel sidder foran skærmen og arbejder.

Hvis du overvejer at hyre mig, kan jeg tilbyde at kigge forbi et par timer til et indledende møde ganske gratis. Jeg deler gerne ud af min erfaring, og vil prøve at hjælpe hvad jeg kan – jeg er ikke sælger, så det bliver ikke et salgsmøde.

Derefter er min timepris fra 600 til 1.200 i timen alt efter opgavens type, hvem I er og hvor mange timer I ønsker at hyre mig. Hvis I er en selvfinansieret startup med et spændende produkt er min timepris højst sandsynligt i den lave ende – det samme er gældende hvis I ønsker min hjælp i længere tid.

Hvis du ønsker at jeg bygger et produkt til dig, som jeg har fuld kontrol over, og dermed ansvar for, kan vi godt komme frem til en fast pris.

*Som sædvanlig er disse beløb i dkk og eksklusiv 25% moms.

Jeg registrerer min tid på minuttet, så I betaler reelt per minut og ikke per time. Jeg vil forsøge at gøre timeregistreringen forståelig, så I kan følge med I hvad jeres penge bliver brugt til.

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Tak

Peter Kær

Selvom der ikke er noget bureau, har det stadig kontaktinformationer, en adresse og et CVR-nummer.

no such agency ApS
Klokkervej 5, Skoven
3630 Jægerpris

E-mail: business@nosuchagency.dk
Telefon: 78 76 66 66

CVR: 30360230