InfografikkerSEOWordpress

WordPress – Verdens mest populære CMS

Af i Infografikker, SEO, Wordpress

Derfor skal du vælge WordPress

Den evige diskussion kører for fuld skrue. Pepsi eller Coke, Mac eller PC, osv. osv. Der er fordele og ulemper ved den ene og den anden og så er der følelserne. Indenfor verdenen af CMS’er findes der selvfølgelig en lignende diskussion alle kodehovederne imellem, men i øjeblikket er der ikke nogen tvivl, hvilket CMS der rocker.  

Vores venner på wpmudev har samlet 13 imponerende tal om WordPress, som fortæller der ikke længere bare er tale om et ’simpelt blogger værktøj’. Vi har taget os den frihed at snitte en fin infografik til jer ud af tallene og præsenterer her et udvalg af datasættet.

Hvis du slet ikke kan vente er infografikken nederst i artiklen :o)

 

28% af alle websites er bygget med WordPress

Knap 2 år efter WordPress platformen opnåede en global markedsandel på 20%, har de ramte de i 2015 milepælen 25% og det fortsætter derudaf.
Per 01. maj 2017 har WordPress en global markedsandel på 27,9% og der er ikke noget som helst til hinder for at de opnår 30% indenfor ganske kort tid.

30% af verdens 1.000 største websites bruger WordPress

På de allerstørste websites i verden er under 10% bygget på et standard CMS.
90% er bygget på individuelt udviklede systemer og her står WordPress for 30,3% af markedsandelene. Blandt nogle af de største sites kan nævnes; Wired, Time, TechCrunch.

WordPress er det mest populære CMS

W3 Techs – Web Technology Services overvåger over 300 content management systemer i verden og deres data viser at WordPress har en markedsandel på knap 60% af alle websites i verden, som benytter sig af et CMS.
Det svarer som tidligere beskrevet rundt regnet til 28% af samtlige websites.

 

CMS markedsandele 2017

 

WordPress er det hurtigst voksende CMS

Hvert 74 sekund lanceres et nyt WordPress site.
Til sammenligning launches et Shopify site hvert 22 minut og med den forskel fortæller tallene at WordPress markedsandele vokser med raketfart.

Kæmpebrands og verdensstjerner bruger WordPress

Vi kan tage et par stykker…
Sony, Microsoft, New York Times, Time Magazine, NFL, Bloomberg, MTV, Facebook,The New Yorker, Mashable, TechCrunch, Coca Cola, Mercedes, Samsung, Wall Street Journal, Star Wars, PlayStation, General Motors, eBay, Google, LinkedIn, Flickr, NASA og TED.

Og blandt filmstjerner, musikere og andre kendisser finder vi….
Jay Z, Beyoncé, Katy Perry, Justin Timberlake, Kobe Bryant, Rolling Stones, Sylvester Stallone.

WordPress.com tilbyder VIP service, hvor de showcaser mange af deres kunder og på WordPress.org kan du se hvilke Fortune 500 virksomheder der benytter sig af WordPress. 

18 nye WordPress publiceringer i sekundet

På en gennemsnitlig måned publicerer WordPress bloggere 53,1 million posts. Hvis vi barberer tallet ned svarer det til 1,7 million posts dagligt, 71.000 i timen og rundt regnet 1.000 i minuttet.

Og set ud fra et trafik mæssigt synspunkt besøger mere end 409 millioner mennesker over 20,3 milliarder WordPress.com sider om måneden…

Google elsker WordPress

Googles tidligere ansvarlige for deres web spam team, Matt Cutts, har udtalt at websites bygget på WordPress generelt ranker højere i søgeresultaterne fordi der er taget højde for 80-90% af Googles crawl udfordringer.

 

Og som lovet, infografikken.

 

Wordpress infografik

 

 

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*