InfografikkerYoutube

Infografik – Forøg engagementet på dine YouTube-videoer

Af i Infografikker, Youtube

Youtube engagement

Videoindhold er populært, men du er ikke garanteret højt engagement bare fordi du har lavet en video. Vi giver ikke videoerne lang tid til at bevise, at de er interessante for os. Det, og mange andre ting, skal du tænke over, når du producerer dine videoer. Vi har fundet en infografik der giver dig essentiel viden omkring engagement på YouTubes videoer. 

Vidooly har delt denne gode infografik der kort opridser de hovedpointer, du skal tænke på, når du laver en YouTube-video. Alt videomateriale er ikke lige i øjet — der er adskillige parametre, der skal tages hensyn til.

Eksempelvis er vi ikke gode til at fastholde vores opmærksomhed. 80% af de korte videoer, altså videoer på under 1 minut, holder vores opmærksomhed, mens videoer på bare 2-3 minutter kun holder formår at holde fast på 60% af os, og det går kun ned ad bakke, desto længere de bliver.

Der er også mange årsager til, hvorfor folk ser videoer på YouTube. De fleste (70%) leder efter indhold, som de kan lære noget af, mens 67% er på udkig efter anmeldelser af produkter.

Få meget mere spændende information i infografikken herunder.

 

Youtube engagement infografik

 

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*