Infografikker

Infografik — Forøg din produktivitet på 10 dage

Af i Infografikker

Sådan bliver du mere produktiv

Vi kender det allesammen. Vi skal til at tage fat på dagens dont, men en lille notifikation på Facebook rykker os ud af arbejdsmodus og ind i den sociale medieverden, hvor minutterne hurtigt bliver slugt af ligegyldige videoer af hunde, der hopper på sjove måder. Her får du en infografik, der på 10 dage kan få dig til at blive mere produktiv — hvis du altså følger den.

Overspringshandlinger går, for de fleste af os, hånd i hånd med vores produktive selv. Vi sætter os til tasterne, men ender alligevel med efter 30 min. stadig at have et tomt papir foran os. Vi er dog blevet meget klogere på, hvorvidt en haj er en fisk eller et pattedyr.

Interessant? Bestemt.

Produktivt? Ikke rigtigt.

Nogen gange kan det hjælpe, når man sætter ekstra fokus på det. Bliver gjort opmærksom på de handlinger, der sniger sig ind i dagsordenen, uden du vil det.

Bliv mere produktiv på 10 dage

Infographicworld.com har lavet denne infografik, der på 10 dage, kan kan gøre dig mere produktiv. Prøv at bruge den. Det kan jo være, du ender med at blive rigtig glad for dit mere produktive jeg. Hvis ikke, så kan du også bare bruge den som overspringshandling 😉

 

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*