Sjov og ballade

Hjemme hos google

Af i Sjov og ballade

Google Danmark kontor

I 2008 fik Google nogle fine nye lokaler i København, tæt på Nørreport og i den forbindelse holdt de en fin lille housewarming, hvor vi kiggede forbi. Crips for nørder kan man vel godt kalde det…???

Vi bliver ofte spurgt af vores kunder om man kan “snakke” med Google og menneskene, som sidder bag navnet Google Danmark. I den forbindelse syntes vi det kunne være morsomt at gå bag kulisserne og vise lidt billeder frem. Der sidder skam folk af kød og blod bag navnet Google og her i indlægget kan du se hvor de til dagligt slår deres folder…

 

Hoveddøren

Når man kommer til Googles danske kontor, så har de selvfølgelig humor nok til liiiiige at understrege man er i Danmark.

Google Danmark hoveddør

Receptionen

Læg mærke til skærmen til højre på disken. Man SKAL skrive sig ind og tage klistermærket på efterfølgende. Ved checkin kan man vælge om man er på “business visit” eller “social visit”.

Google Danmark reception

Mødelokalet

Nu er der et par stykker, men det store mødelokale er selvfølgelig det sjoveste. En ordentlig wiiiiiidescreen i den ene ende og en projektor i den anden. Fint skal det være.

Google Danmark mødelokaler

Legerummet

Som bekendt (ellers så bliver det lige om snart) er filosofien at Googles medarbejdere, kaldet Googlers, skal bruge 80% af deres arbejdstid på primære arbejdsopgaver og 20% på at “lege” med projekter man finder spændende. Det var blandt andet under “20% tidsforbruget” at Gmail blev undfanget. Men når man har brug for et afbræk i brainstorm og dagligt trummerum skal der selvfølgelig være plads til det. Derfor er der selvfølgelig et fint lille legerum med Wii, Playstation 3 og pool bord (tillykke Bering, så fik du det endelig!).

Google Danmark legerum

Gavebordet

Vi var et par stykker som tog en indflyttergave med, men grunden til jeg tog billedet var logoet på bagvæggen, som er lavet af lego klodser. Det er velkendt at Googles grundlæggere, Sergei Brin og Larry Page, er kæmpefans af Lego og det bliver selvfølgelig markeret på det Danske Google kontor (man har da noget dansk stolthed…).

Google Danmark gavebord

Kontoret

Den primære arbejdsplads for de fleste Googlers er foran skærmen. I dagens anledning var der dog gjort plads til gæster men ellers sidder de kære Googlers på rad og række og tamper i tasterne.

Google Danmark kontor

Lidt bonus info omkring Google

Google kræver world-wide at deres kontorlokaler tillader at man kan have hund med sig på job. Der står i deres interne brief: “Not that we hate cats, we’re just a dog company”.

Bøsser og lesbiske ansatte hos Google har deres egen forening og kalder sig selv for Gayglers. De har sågar egen t-shirt med regnbuefarvet logo foran og teksten “Pride” på maven.

Gaygler

Så har vi selvfølgelig nogle after-dark billeder, men det er privat ;o)

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*