Google Cheat Sheet

Google Cheat Sheet
19. november 2014 Søren Jensen

Google cheat sheet – Søg som en champ

 Google champ

Der er efterhånden en hel del Google services på nettet og man mister hurtigt overblikket over alle de forskellige muligheder, som søgegiganten tilbyder, hvor de forskellige services findes og hvordan man søger så man finder præcist det man leder efter.

Det er her at Google Cheat Sheets kommer til sin berettigelse.

En Australsk fyr ved navn Adelaider har ’snittet’ en rigtig fin pdf, der hjælper brugere med overblikket over de forskellige Google tjenester.

Et fint lille oversigtsark på 2 sider over de forskellige services, tools, blogs, investeringer og søgemuligheder som Google tilbyder (også kaldet advanced search operators). Selvom arket er fra 2006 og der mangler et par aprilsnarer og nogle af de senest tilkøbte services, er arket stadig aktuelt og brugbart med rigtig mange gode tips og tricks, så man får det meste ud af Google.

google cheat sheet

Du kan også downloade cheat sheet som pdf her: Google Cheat Sheet

Hvis du er helt vild og blodig efter at få fingrene i alle advanced search operators og en pædagogisk forklaring på hver enkelte search operator kan du med fordel hoppe over til Googleguide.com og tjekke deres Google Search Operators Guide.

 

God fornøjelse.

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*