Adwords

Google Adwords annonce formater

Af i Adwords

Google annonceformater – Et oversigtsark

Når talen falder på søgemaskine markedsføring tænker 9 ud af 10 med det samme på Google Adwords tekstannoncerne, som man ser i toppen og i højre side af søgeresultaterne (og til tider også i bunden af søgeresultaterne). Men der er faktisk oceaner (næsten) af forskellige typer annoncer og annoncenetværk, Google ejer, som man kan benytte sig af.

Google udvider deres produkt portefølje indenfor betalt annoncering hele tiden og medmindre man holder tungen lige i munden, fingeren på pulsen, næsen i vinden (find selv på flere…) kan man ganske hurtigt miste både overblikket og mulighederne ved Googles annonceringsprodukter. Men det skal vi nok sørge for ikke sker fremover – Vi har fået fingrene i en fin lille pdf på 3 sider, som er superfed – altså VIRKELIG fed.

Du får en oversigt over alle annonce formaterne, som Google tilbyder, der hjælper med hvor, hvornår og hvordan man benytter de forskellige annonce formater. Pdf’en er en super ressource når man skal forklare eller vise hvilke annonce formater Google tilbyder.

Vi bruger den i stor stil når vi skal visualisere, hvilke muligheder man kan udnytte ved at annoncere på Google.

Google Adwords annonceformater 1

Google Adwords annonceformater 2

Adwords annonceformater 3

Google Adwords annonceformater 4

Hvis du kan lide det du ser kan du downloade hele pdf arket her: Google Adwords annonce formater pdf

God fornøjelse ;o)

 

0 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*